Materiaalit

Tuotteiden valmistus alkaa materiaalien valinnasta

Haluamme tarjota vain parasta asiakkaillemme ja sen vuoksi valitsemme materiaalit huolellisesti. 

 Tuotteet tehdään ja suunnitellaan rakkaudella ja jokainen tuotteemme on meille läpikotaisin tuttu! Alta löydät tietoa käyttämistämme materiaaleista.


Nauhat

Kaulapannoissa käyttämämme nauhat ovat polypropeeninauhaa joka on kestävä ja kevyt materiaali. Polypropeeninauha on veden- ja homeenkestävää.

Polypropeeninauhojen vetolujuus yksittäin riippuen nauhan leveydestä on n. 200-2000kgMetalliosat

Metalliset lukot ja renkaat ovat laadukkaita ja vahvoja. Käytämme ainoastaan hitsattuja renkaita ja lenkkejä jotka takaavat kestävyyden. 

Murtolujuudet:

-Pistolukot 20mm/150kg, 30mm/200kg, 50mm/250kg, zinc die casting

-AustriAlpin COBRA turvalukot 50mm/900kg, alumiini

-Twistlock 400kg, alumiini

-Liipasinlukko 250kg, ruostumaton teräs

-Orsa Bgb-haka, prässätty teräslevy

-D ja O renkaat sekä t-soljet, 250-500kg, teräsMuoviosat

Muoviosamme ovat kestäviä ja tarkkaan valittuja. Muoviset osat ovat kevyitä ja mukavia käyttää eivätkä kylmety pakkasella samalla tavalla kuin metalliset. Suosittelemme aina kuitenkin vahvan koiran kanssa valitsemaan muovilukon lisäksi tupla d-renkaat kiinnityksen varmistamiseksi. Muoviset pistolukot ovat pakkasenkestäviä.

-Pistolukot 20mm/60kg, 30mm/100kg, 50mm/150kg, anti-freeze acetal

-T-soljet 20mm-50mm/50kg, acetalKankaat ja muut materiaalit

-Puuvilla on kestävä, imukykyinen ja monipuolinen kangas jota käytämme pantojen, pipojen, lelujen ja pyyhkeiden valmistuksessa. Kaikki käyttämämme puuvillakankaat ovat peräisin GOTS- ja OEKO TEX-sertifioiduista tehtaasta, mikä tarkoittaa, että kankaat on valmistettu luonnonmukaisesti ja sosiaalisesti kestävien periaatteiden mukaan.

-Softshell ja fleecekankaat ovat lämpimiä, kevyitä, hengittäviä ja vettähylkiviä materiaaleja joita käytämme kaulapantojen vuoressa (100% polyester)

-Satiini (100% polyesteri), käytetään kaulapantojen vuoressa

-Vettähylkivä Enstex (100% pinnoitettu polyester), käytetään kaulapannoissa ja valjaissa

-100% Pellava, käytetään laudeliinoissa

-Paracord 550 narut, paksuus 4mm, vetolujuus 250kg, materiaali nylon


Kierrätysmateriaalit

Käytämme myös mahdollisuuksien mukaan tuotteissamme kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja. Tuotteissamme pääsee myös uusiokäyttöön siistit ja hyväkuntoiset materiaalit. Tarkistamme aina materiaalien kunnon ja soveltuvuuden ennen käyttöä. Uusiokäyttöön tarkoitetuista materiaaleista syntyy usein upeita ja uniikkeja tuotteita jotka valmistamme suurella ylpeydellä ja intohimolla laadusta tinkimättä. Hävikkimateriaalien käyttö on meille sydämen asia, josta planeettamme kiittää.