Diamex Oleogine - uudistava hoitoaine 250ml

Orgaanista kookosöljyä sisältävä kolloidinen hoitoaine on tarkoitettu kuivien, vaurioituneiden ja hauraiden turkkien uudistamiseen. 

Kosteuttaa, vahvistaa, ravitsee, tasoittaa turkin rakennetta ja lisää kiiltoa. Luomu kookosöljyn sisältämät lukuisat vitamiinit, kivennäisaineet ja hyödylliset rasvahapot hoitavat ihoa ja karvan juuria. Ne nopeuttavat kasvua, estävät haurastumista. Lisäksi kookosöljy luo karvaan eräänlaisen suodattimen, joka suojaa auringonvalon ja kuivaimen lämpimän ilman haitallisilta vaikutuksilta ja muilta epäsuotuisilta ympäristötekijöiltä. 

Hoitoaine on koostumukseltaan erittäin miellyttävä ja tuoksuu hyvältä. Se ei sisällä silikoneja, parabeeneja tai fenoksietanolia, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Laimennus 1:8.


Käyttöohjeet:
Levitä laimennettu hoitoaine aiemmin pestyyn turkkiin oikein valitulla Diamex-shampoolla ja levitä se huolellisesti, odota hetki ja huuhtele. Levitä tuotetta laimentamattomana, jotta haaroittuneet latvat uudistuvat. Jos turkki on erittäin vaurioitunut, älä huuhtele kokonaan, vaan jätä hieman hoitoainettaturkkiin.Koostumus:
vesi, glyseryylistearaatti, setearyylialkoholi, PEG-40 risiiniöljy, natriumsetrisulfaattisetearyylialkoholi, oktyylidodekanoli, setrimoniumkloridimonopropyleeniglykoli, monolauresorb, kokamidi DEA, 5 brono 5-dinitro-1,3 parfum happoa

14,90 €