Tassuvoide Hau Hau Miu Mau, 40ml

Hau Hau Miu Mau Tassuvoide on kotimainen ja 100% luonnollisista ainesosista valmistettu monitoimivaha koirille, kissoille ja hevosille!

Tassuvahaa voidaan käyttää halkeilevien ja kuivien tassujen hoitoon ja se toimii myös erinomaisesti esim. hyönteisten puremien ja pienten ihovaurioiden hoidossa.

Voiteen mehiläisvaha ja lampaanvillarasva toimivat polkuanturoita suojaavina raaka-aineina. Kosteuttavina ainesosina toimivat hamppu- ja kauraöljy. Antiseptisenä raaka-aineena on kuusenpihka, joka myös hoitaa ja ehkäisee tulehduksia ja sieniä. Ei sisällä vettä eli se ei jäädy anturoihin. Suosittelemme kuitenkin, että voiteen annetaan imeytyä. Voide imeytyy nopeasti koska tuote ei sisällä mineraaliöljyä. Käytä vahaa mieluummin usein pieni määrä kuin kerralla paljon.

Tuotteessa on täysin biohajoava purkki, joten voit käytön jälkeen lajitella purkin biojätteenä! Biohajoava purkki ei kestä kosteutta, joten käsittele tuotetta kuivin ja puhtain käsin. Säilytä purkki kuivassa, huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna.

Inci: Kookosöljy, hamppuöljy, sheavoi, mehiläisvaha, kauraöljy, kuusenpihka, lanoliini, E vitamiini. 


21,90 €