Trimmaus & turkinhoito

Koko koiran ajelu koneella

Lyhyt ja käytännöllinen lopputulos jonka ylläpito ei vaadi ihmeitä!

Palvelu sopii kotikoiralle joka halutaan trimmata kauttaaltaan samaan mittaan. Jätettävä turkin pituus: 1,5-9mm. Sisältää pesun ja kynsienleikkuun.

Alk. 70€

Trimmaus koneella ja saksin

Suosittu malli jonka ylläpito kotona on helppoa!

Palvelu sopii kotikoiralle jolle halutaan muuten lyhyt ja helppohoitoinen turkki, mutta esim. pää ja häntä muotoillaan saksin. Sisältää pesun ja kynsienleikkuun.

Alk. 80€

Koko koiran trimmaus saksin

Hulmuava turkki tai muotoonleikkaus! Upeasti trimmattu turkki vaatii säännöllistä hoitoa ja ylläpitoa.

Palvelu sopii koiralle joka halutaan trimmata tiettyyn malliin tai jättää turkkiin yli 1cm pituutta. Sisältää pesun ja kynsienleikkuun.

Alk. 90€

Pesupaketti

Puhdas turkki on kiiltävä ja kertoo koiran hyvinvoinnista! Säännöllinen pesu ehkäisee takkujen muodostumista ja pitää ihon hyvässä kunnossa. 

Palvelu sisältää koiran huolellisen pesun, turkin harjauksen, tassujen siistimisen sekä kynsienleikkuun. Palvelu sopii kaikille roduille.

Alk. 49€

Pohjavillapesu

Irtokarvaa siellä ja täällä? Karvanlähtö aika on paras hetki pohjavillapesulle! 

Palvelu sisältää koiran huolellisen pesun ja kuivauksen lisäksi ylimääräisen pohjavillan poiston. Palvelu sopii kaikille roduille joilla on pohjavillaa. Sisältää kynsienleikkuun ja tassujen siistimisen.

Alk. 59€

Nypintä

Säännöllisesti nypitty turkki on aina kaunis ja säänkestävä!

Palvelu sopii karkeakarvaiselle koiralle jonka turkki trimmataan pääasiassa nyppimällä. Palveluun kuuluu pesu ja kynsienleikkaus.

Alk. 86€

Kynsienleikkaus

Säännöllinen kynsienleikkaus on tärkeä osa koiran hyvinvointia! Liian pitkät kynnet voivat altistaa tassut virheasennoille ja aiheuttaa monenlaista vaivaa.

14€

Tassuhoito

Luistaako tassut? Yllättikö kurakelit? Tassuhoidosta täsmä apua!

Palvelu sisältää tassukarvojen siistimisen, kynsienleikkauksen ja anturoiden vahauksen.

25€

Tutustumiskäynti

Tuo pentu tutustumaan turkinhoidon jännittävään maailmaan!

Tutustumiskäynnin aikana koira saa tutustua trimmaustilaan ja -välineisiin. Tutustumisen tarkoitus on totuttaa koiraa lempeästi turkinhoitoon jotta trimmaus olisi jatkossa miellyttävää.

25€

Kuvagalleria

Asiakaspalautteet

"Laadukkaita ja ihanan näköisiä tuotteita koirille niinkuin omistajillekin. Trimmauksen jälki on todella siistiä ja koirien käsittely ammattitaitoista ja ystävällistä. Aratkin koirat tulee mielellään käsiteltäväksi. Suosittelen lämpimästi!"

Karoliina P.

Pohjavillapesu + siistiminen

"Loisto tassu on paras paikka missä koiran saa todella hyvin rimmattua Jonna Apilainen tekee loisto työtä. Suosittelen jos haluat parasta koirallesi. Samalla saat hyvin valmistetut pannat ja talutushihnat."

Marja-Leena T.

Trimmaus koneella ja saksin

"Oikein mukava ja ammattitaitoinen. Lapinkoirallakin on nyt kesäturkki ja ei kuumuus vie mehuja."

R. K.

Pohjavillapesu

"Arka mäykky sai upeaa kohtelua ja tuli niin nätti poika tämän kokemuksen jälkeen, että ehdottomasti mennään uudestaan parturiin samaan paikkaan."

Sirja S.

Nypintä + pesu

"Koira otettiin lämmöllä vastaan, ja kotiin saimme niin kauniiksi puunatun pikku puudelin. Meistä tuli takuuvarmasti Loisto Tassun vakkariasiakkaita!"

Noora R.

Trimmaus koneella ja saksin

"Miellyttävä kokemus sekä koiralle että koiran omistajalle. Trimmaaja oli ystävällinen, rauhallinen ja ammattitaitoinen. Lisäksi heiltä saa tilattua upeita käsin tehtyjä tarvikkeita. Lämpimästi suosittelen."

Mari T.

Trimmaus koneella ja saksin

Todella arka havannankoira sai rauhallista ja ammattitaitoista palvelua! Saimme vaihtoehdoksi jäädä seuraamaan trimmausta tai jättää koiran osaaviin käsiin. Koira jäi hyvin Jonnan luokse ja oli pysynyt rauhallisena koko trimmauksen ajan. Trimmaus oli rauhallista ja koiran tarpeet huomioon ottavaa. Takaisin kotiin saimme kauniisti ajellun, hyväntuoksuisen ja iloisen koiran. Lisäksi mukaan tarttui kauniisti käsin tehty lelu. Tuomme varmasti Nipsun myös uudestaan trimmiin. Kiitos!

Petra R.

Trimmaus koneella ja saksin

Loisto Tassu

Tammelankatu 10-12 F 29, 04430 Järvenpää

Ma-Pe 10-19 

La 10-18 

Su 15-18

040 322 6525

asiakaspalvelu@loistotassu.fi

@loistotassu