TRIMMAAJA JA ARTESAANI 


Loisto Tassu on siskosten pienyritys joka on perustettu vuonna 2021. Sisarussuhteen lisäksi meitä yhdistää rakkaus eläimiin ja käsitöihin. Valmistamme ja suunnittelemme kaikki tuotteemme itse alusta loppuun. Tavoitteenamme on tehdä upeita ja uniikkeja tuotteita jotka kestävät kulutusta! 


Jonna: Olen aina pitänyt eläinten hyvinvointia tärkeällä sijalla. Valmistuin eläintenhoitajaksi trimmaajan osaamisalalla vuonna 2018 ja suoritin samalla myynnin ja markkinoinnin ammattitutkinnon. Olen myös aina tykännyt tehdä käsillä töitä, joten Loisto Tassu on minulle unelmien täyttymys!

Trimmaajan työssä näen päivittäin erilaisia koiravarusteita  ja tunnistan eri turkinlaatujen tuomat haasteet varusteiden valinnassa.  Haluan meidän tuotteissa yhdistää käytännöllisyyden ja kauneuden ja pyrimme valmistamaan sellaisia tarvikkeita jotka ovat laadukkaita, istuvia sekä tyylikkään näköisiä. 

 Myös kierrätys ja ekologisuus ovat lähellä sydäntäni. Olenkin halunnut, että osassa tuotteissamme vanhat ja turhat materiaalit pääsevät uusiokäyttöön, laadusta tinkimättä! 


 Jenni: Valmistuin käsityöartesaaniksi vuonna 2017 ja merkonomiksi vuonna 2021. Yrittäjyys on kiinnostanut minua aina ja oman yrityksen perustaminen tuntui luonnolliselta. 

Olen aina tykännyt tehdä ja suunnitella käsitöitä. Tykkään myös paljon eläimistä ja nyt pystyn yhdistämään nämä kaksi asiaa. Eniten nautin lelujen teosta ja suunnittelusta. 

Pidän erityisen tärkeänä, että valmistamme tuotteita jotka kestävät myös vahvan koiran käytössä. Otan jo tuotteen suunnittelussa  huomioon mitä materiaaleja käytämme ja lopuksi testaamme tuotteiden kestävyyden. 

Loisto Tassu yrityksenä

Vaikka olemme pieni yritys, teemme työtämme suurella sydämellä, haaveillen suurista asioista. Tavoitteenamme onkin kasvattaa toimintaamme pienin askelin ja luoda brändi joka viestii kotimaisuutta ja luotettavuutta. 

Toimintatapojamme ohjaa yrityksen arvot jotka ovat: vastuullisuus, luotettavuus ja asiakaslähtöisyys. Koko toimintamme perustana onkin tyytyväinen asiakas. Tämän takia lupaammekin asiakkaille 100% tyytyväisyystakuun.

Meille on myös tärkeää toimia vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Tästä syystä haluamme hyödyntää hävikki- ja ylijäämämateriaaleja aina tilaisuuden tullen. Valitsemme myös tuotteisiin käytettävät materiaalit tuottajilta jotka toimivat luonnonmukaisesti ja sosiaalisesti kestävien periaatteiden mukaan. Loisto Tassun trimmauspalveluiden osalta haluamme osoittaa vastuullisuutta valitsemalla käytettävät tuotteet tarkasti. 

Haluamme myös olla asiakkaiden luottamuksen arvoisia ja siksi pyrimme tekemään parhaamme siinä mitä teemme. Arvostamme jokaista palautetta ja pyrimme aina tarpeen vaatiessa kehittämään toimintaamme.

Loisto Tassu on myös ehtinyt olla mukana monessa toiminnassa mm. lahjoittajana Embla Rescue ja Perinneleikit ry yhdistyksille, sponsorina Kauhavan Metsästysseuran mätsärissä sekä tukijana Suomen Poliisikoirayhdistys ry:lle ja Koiraposti-lehdelle.