Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Loisto Tassu, y-tunnus 2966943-7. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta loisto-tassu.webnode.fi tilauslomakkeen kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tilauksen tekeminen:
Kirjoita tilaamiesi tuotteiden tarkat tiedot tilauslomakkeesta löytyvään kenttään. Voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla osoitteeseen info.loistotassu@gmail.com. Ohjeet tilauksen tekemiseen löytyy Tuotteet ja tilaus-sivulta.

Tilausvahvistus ja maksaminen
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet laskun loppusumman. Laskun ja maksutiedot saat OP Kevytyrittäjä palvelun kautta erillisessä sähköpostissa.

Toimitusaika
Toimitusaika riippuu sen hetkisten tilausten määrästä. Valmistamme kaikki tuotteemme huolellisesti käsityönä ja keskimääräinen toimitusaika tilausvahvistuksen vastaanottamisesta on 7-14 arkipäivää.


Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut: alk.5,90€
Toimituskulut on Postin voimassaolevan hinnaston mukaiset riippuen paketin koosta.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta https://www.posti.fi/


Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palautusoikeus ei koske yksilöllisesti suunniteltuja tuotteita.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
-Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
-Tilinumerosi
-Kopio tai kuvakaappaus tilausvahvistuksesta

 

Palautusosoite:
Jonna Apilainen/ Loisto Tassu
Tammelankatu 10-12 F 29
04430 Järvenpää


Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palauttaja maksaa itse palautuksesta koituvat toimituskulut, ellei tuotteessa ole virhettä. Virheeksi ei katsota tuotteen yksilöllistä ulkonäköä.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli paketti palautuu takaisin, veloitamme uudelleenlähetyksestä uudet lähetyskulut (5,90€) sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sp-osoitteeseen: info.loistotassu@gmail.com tai postitse:
Jonna Apilainen
Tammelankatu 10-12 F 29
04430 Järvenpää
p. 040 3226525
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.


Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Loisto Tassu käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Loisto Tassu sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.
Toimitusehdot