Trimmaaja Jonna 

Moikka! Olen Jonna, 28 vuotta ja asun perheeni kanssa Järvenpäässä. Olen ammatiltani eläintenhoitaja ja erikoisosaamisalaani on eläinten trimmaus. Trimmauksia ja muita Loisto Tassun tuotteita teen pienimuotoisesti kotonani. Trimmaan kaikkia rotuja ja kissoja, mutta jättirotuisia koiria en toistaiseksi pysty ottamaan vastaan.

Meillä asustaa tällä hetkellä isovillakoira ja saksanpaimenkoira sekä 3 lasta. Kun koirasi saapuu trimmaukseen omat koirani ovat sen aikaa muualla eivätkä kohtaa toisiaan koko käynnin aikana. Minulla on asiakaskoiria varten oma tila johon muilla ei ole pääsyä trimmauksen aikana, jotta koirasi voi olla rauhallisin mielin. 

Minulla on yli 10 vuoden kokemus eri eläinten käsittelystä mm. koirista, kissoista, hevosista, kaneista sekä jyrsijöistä. Olen työskennellyt myös usean vuoden ajan isommissa trimmaamoissa täysipäiväisesti. Olen eläinten kanssa varma ja rauhallinen ja toteutan työssäni nykypäivän positiivisia käsittely metodeja. Tavoitteeni on lähettää kotiin siisti, puhdas ja iloinen lemmikki!

Tervetuloa meille trimmaukseen! 


Trimmauspalvelu Loisto Tassu 

 
 Aukioloajat: 
Ma - Pe klo 10-19
La klo 10-18
tai sopimuksen mukaan

Osoite:
Tammelankatu 10-12 F 29, Järvenpää

Ajanvaraukset ensisijaisesti pienille ja keskikokoisille koirille /sopimuksen mukaan.
 

Jätä soittopyyntö